Met de Media Verspreiders Amsterdam schiet u raak

Hoe bereikt uw reclameboodschap de doelgroep? De Media Verspreiders Amsterdam voorziet in de regio Amsterdam 1.700.000 adressen van folders en huis-aan-huisbladen. Uw reclameboodschap kan bij dit aantal woningen op de deurmat vallen. De Media Verspreiders Amsterdam weet hoe. Met onze aanpak schiet u raak.

Wij hanteren verschillende methodes die u kunnen helpen bij het voeren van een succesvolle reclamecampagne. Onze tactiek van verspreiding garandeert u een hoge dekkingsgraad. Daarnaast bestaat ons team uit allrounders die alle aspecten van drukwerkverspreiding door en door beheersen. Zij staan voor ons klaar. Voorts kunt u bij de Media Verspreiders Amsterdam erop vertrouwen dat het transport goed verloopt. Wij beschikken immers over onze eigen wagenpark.

Wilt u meer inzicht krijgen in onze werkwijze? Heeft u vragen? Neem contact op met de Media Verspreiders Amsterdam.


Drukwerkverspreiding met een hoge bezorgkwaliteit

Standaard worden reclamefolders verpakt in pakketten. Een reclameboodschap belandt dus samen met ander drukwerk bij de mensen thuis in de brievenbus. Uit onderzoek blijkt dat deze pakketten ongezien in de prullenbak belanden, want de grote hoeveelheid aan reclame in een keer op de deurmat staat de mensen tegen.

Om dit te voorkomen kiest de Media Verspreiders Amsterdam voor een andere aanpak. Wij bezorgen uw reclamefolder tegelijkertijd met de populaire huis-aan-huiskrant. Hiervan weten de mensen op welke dag en hoe laat die bij hen wordt bezorgd. Gebeurt dat niet, dan ontstaan er klachten. Huis-aan-huisbladen kennen daarom een hoge bezorgkwaliteit. Folders samen met de huis-aan-huiskrant profiteren hiervan en hebben dus een groter respons.

Bereik uw doelgroep met onze aanpak

Elke reclamecampagne is weer anders. Met een andere boodschap, een andere doelgroep en een andere regio. U wilt dan ook dat uw boodschap precies belandt op het juiste adres. De Media Verspreiders Amsterdam speelt daarop in. Met onze gerichte werkwijze kunnen we maatwerk leveren en weet u uw doelgroep precies te bereiken.

Heeft u als doel om de gehele regio Amsterdam te bereiken? Of heeft u bepaalde delen voor ogen? U kunt per postcode bepalen waar uw reclameboodschap belandt. Zo vergroot u de kans dat uw reclame daadwerkelijk door de juiste doelgroep wordt gelezen.