Op zoek naar een krantenwijk in de regio Amsterdam?

Zoek je een makkelijke manier om extra geld te verdienen, zonder dat het je teveel tijd kost? In dat geval is een krantenwijk in Amsterdam ideaal – je werkt in een vertrouwde omgeving en bepaalt hierbij zelf je eigen tempo, waardoor je altijd op tijd klaar bent. Met een krantenwijk in Amsterdam houd je dus alle ruimte over om je werk te combineren met andere activiteiten.

Zie je het ook wel zitten om flexibel aan de slag te gaan in je eigen regio? De Media Verspreiders hebben altijd behoefte aan enthousiaste, betrokken bezorgers van alle leeftijden. Wij bezorgen kranten, folders en reclamedrukwerk door heel Amsterdam, en kunnen je daardoor altijd een krantenwijk bieden die aansluit op jouw wensen.

Bijverdienen zoals jij dat wilt?

Of je nu naast je studie extra wilt werken, op zoek bent naar een zomerbaantje of je inkomen flexibel wilt aanvullen; een krantenwijk in of rond Amsterdam is de ideale manier om bij te verdienen op je eigen tempo. Bij de Media Verspreiders kun je altijd vertrouwen op een goede ondersteuning – bezorgers zijn de belangrijkste schakel in ons netwerk, en daar hoort een optimale werksfeer en een goede beloning bij. Daar zorgen wij dan ook altijd voor.

Deze aanpak heeft voor jou een aantal voordelen. Zo worden de kranten voor je krantenwijk in de regio Amsterdam direct bij jou thuis afgeleverd door onze distributeurs, en hoef je dus niet naar ons toe te komen. Daarnaast kun je bij de Media Verspreiders vaak zelf kiezen welke krantenwijk je in of rond Amsterdam wilt lopen – wij werken door de hele regio, en kunnen dus altijd een leuke route voor je vinden.

Neem een krantenwijk in of rond Amsterdam!

Lijkt het je leuk om voor de Media Verspreiders te gaan werken? Iedereen is bij ons welkom om een krantenwijk in Amsterdam of omgeving te lopen. Ervaring is niet nodig – een professionele houding is de enige vereiste, en zowel ouderen als jongeren zijn bij ons welkom. Daarbij moet je minimaal 13 jaar zijn om een krantenwijk in de regio Amsterdam te nemen. Ben je minderjarig en heb je zin om kranten te lopen, dan maken wij natuurlijk ook goede afspraken met je ouders over het werk dat je voor ons doet.

Wil je meer weten over wat wij doen, of direct beginnen met een krantenwijk in de regio Amsterdam? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kunt de Media Verspreiders zowel via de website als per telefoon bereiken.