Kranten bezorgen in Amsterdam en omgeving?

Woon je in Amsterdam, en ben je op zoek naar een leuke manier om wat bij te verdienen? De Media Verspreiders hebben altijd behoefte aan enthousiaste, actieve bezorgers! Wij bezorgen kranten en reclamedrukwerk door heel Amsterdam en de regio rond Amsterdam, en jij kunt daarin als bezorger een belangrijke rol spelen. Het werk is gevarieerd, flexibel en zeer toegankelijk – een goede, verantwoordelijke werkhouding is de enige voorwaarde om bij ons aan de slag te gaan. Bovendien valt het bezorgen van kranten in Amsterdam en omgeving goed te combineren met school, studie of ander werk. Het werk is uitstekend geschikt voor iedere leeftijd, van 13 tot 83 jaar.

Heb je dus interesse in een praktische bijbaan in je eigen regio? Bij de Media Verspreiders kun je meteen beginnen!

Zoek je een flexibele bijbaan?

Kranten bezorgen is in Amsterdam en omgeving een populaire bijbaan. In een grote regio is dit natuurlijk niet verwonderlijk – er is altijd werk beschikbaar, en je werkplek ligt letterlijk om de hoek. Ga je voor de Media Verspreiders kranten bezorgen in Amsterdam en omstreken, dan wordt bijverdienen nog makkelijker. Wij vinden een goede ondersteuning en beloning voor onze bezorgers vanzelfsprekend. Bij ons hoef je de kranten daarom niet zelf op te halen – wij brengen alle materialen bij jou thuis langs, waardoor je altijd meer dan genoeg tijd hebt om de kranten te lopen.

Als je kranten gaat bezorgen in Amsterdam en omgeving kun je bij ons bovendien ook kiezen waar, wanneer en hoeveel je wilt werken. Wil je meerdere wijken lopen binnen de regio Amsterdam, of liever in je eigen buurt werken? Bij de Media Verspreiders is het allemaal mogelijk.

Ga kranten bezorgen bij de Media Verspreiders!

Ben je minimaal 13 jaar oud en heb je wel zin in een flexibele baan bij een leuke, groeiende organisatie? Bij de Media Verspreiders kun je overal in Amsterdam en omgeving direct beginnen met kranten bezorgen! Je werkt in je eigen tijd en op je eigen tempo, en kunt zelf bepalen hoe je de krantenwijk waarvoor je verantwoordelijk bent aanpakt. Daarbij kun je altijd rekenen op goede ondersteuning vanuit de Media Verspreiders.

Direct aanmelden om kranten te bezorgen in en rond Amsterdam? Of ga je liever in een andere plaats binnen de regio Amsterdam kranten bezorgen?  Neem dan telefonisch of via de website contact op met de Media Verspreiders!