Doeltreffende folderverspreiding in regio Amsterdam

Uit marktonderzoek blijkt dat reclamefolders na televisiereclame het meeste effect hebben voor winkels. Mensen houden er nog altijd van om te speuren naar aanbiedingen, koopjes en kortingen. Maar hoe slaagt u als bedrijf erin uw doelgroep te bereiken? Voor de Media Verspreiders Amsterdam kent folderverspreiding haast geen geheimen.

Wij hebben de kennis en expertise in huis om ervoor te zorgen dat uw reclameboodschap doel treft. Wij kunnen uw folders op maat leveren. Onze folderverspreiding kent een hoge dekkingsgraad. Het drukwerk kan worden afgeleverd naar gewenst bereik en frequentie. Onze aanpak kenmerkt zich door een unieke manier van verspreiding. Dit maakt de Media Verspreiders Amsterdam tot de geschikte partner om uw reclameboodschap te verspreiden.

Wilt u meer weten over onze aanpak bij folderverspreiding? Aarzel niet en neem contact met ons op.


Folderverspreiding samen met huis-aan-huisbladen

In onze specifieke aanpak ligt onze kracht. Wij bundelen uw drukwerk niet samen met twintig tot dertig andere folders en stoppen die vervolgens in de brievenbus bij de mensen thuis. Dan is de kans groot dat het pakket aan folders direct in de prullenbak verdwijnt zonder ook maar door iemand te zijn gelezen.

Dat zou zonde zijn van al het werk dat u heeft geleverd voor uw reclamecampagne. Daarom pakken wij het anders aan bij onze folderverspreiding. Wij bezorgen uw drukwerk samen met lokale kranten, die graag worden gelezen. Ontvangen de mensen die bladen niet dan komen er klachten. Daarom kunnen lokale kranten rekenen op een goede bezorgservice, waar uw reclameboodschap van profiteert.

Folderverspreiding per postcode

De Media Verspreiders Amsterdam verspreidt uw folders niet lukraak rond. Met de hoop dat toevallig iemand uit uw doelgroep uw reclame onder ogen ziet. In plaats daarvan kunnen wij uw reclameboodschap afstemmen op waar uw doelgroep woont. Per postcode, per stadsdeel of per regio Amsterdam kan uw drukwerk worden geleverd. Afhankelijk van uw wensen.

De Media Verspreiders Amsterdam zorgt voor betrouwbaar transport. Wij hebben onze eigen transportmiddelen en zijn niet afhankelijk van tussenpersonen. Onze medewerkers kenmerken zich door kennis en ervaring, waardoor u bent verzekerd van kwaliteit.