De kosten van het verspreiden van folders

De wereld draait om geld. Daaraan valt niet te ontkomen. Ook aan marketing zit een prijskaartje verbonden. Maar het is een investering die zich terugbetaalt. Immers het uiteindelijke doel van een reclamecampagne is dat meer mensen uw product kopen, waardoor uw bedrijf of winkel meer geld verdient.

Ook aan het verspreiden van folders zitten kosten. Meer dan bij het plaatsen van een advertentie. Maar in de kranten en tijdschriften valt die niet op tussen alle andere advertenties, terwijl uw reclamefolders door onze unieke manier van verspreiding belandt bij de doelgroep die u voor ogen heeft. Voordat u het weet, heeft u de kosten er alweer uitgehaald en ziet u uw omzet toenemen.

Wilt u meer informatie over de kosten van het verspreiden van folders? Mail of bel naar de Media Verspreiders Amsterdam.

De voordelen van het verspreiden van folders tegenover de kosten

Door onze gerichte folderverspreiding verspilt u geen euro. Ten eerste, wij hebben onze eigen transportmiddelen, waardoor we niet afhankelijk zijn van andere die een steek kunnen laten vallen. Ten tweede, wij kunnen leveren per postcodegebied: op de locaties waar uw doelgroep woont. Ten derde, ons team bestaat uit vakkundige mensen die u voorzien van adviezen.

Ten vierde, wij verspreiden uw reclamefolder niet samen met twintig tot dertig andere folders. Doen we dit wel dan is de kans groot dat uw folder ongezien wordt weggegooid. In plaats hiervan leveren wij uw reclamefolder samen af met de huis-aan-huisbladen die zich mogen heugen op een grote mate van populariteit. Dat betekent automatisch dat uw reclame onder de ogen van de mensen komt.

Openheid over de kosten van het verspreiden van folders

Bij de Media Verspreiders Amsterdam zit u goed. Wij bezorgen elke week 1,7 miljoen huis-aan-huis-bladen en folders in de regio Amsterdam. Constant houden wij de kwaliteit van de bezorging in de gaten door middel van controles, waardoor onze medewerkers – van bezorgers tot en met het kantoorpersoneel – scherp blijven.

Wij hechten grote waarde aan openheid en duidelijkheid. Juist als het gaat om de kosten van het verspreiden van folders. Daarom vinden wij het van belang dat we hierover goed communiceren met onze klanten. Dat voorkomt een hoop onenigheid.