Folders bezorgen in de regio Amsterdam?

Ben je student of scholier, en wil je graag wat extra’s verdienen? Zoek je flexibel werk dat goed met een andere baan te combineren valt? De Media Verspreiders bezorgen folders in en rond Amsterdam, en hebben altijd werk in de bezorging – ook in andere plaatsen in de regio zoals Diemen en Amstelveen. Hierbij kun je vaak zelf kiezen wanneer, waar en hoe vaak je folders wilt bezorgen – Amsterdam is groot, en er is dus altijd wel werk bij jou in de buurt. Een baan in de bezorging is daarnaast niet alleen actief en afwisselend, maar ook heel toegankelijk voor jong en oud: iedereen met een verantwoordelijke werkhouding kan direct bij ons beginnen.

Lijkt het je wel leuk om folders te bezorgen, en wil je ons team in Amsterdam of elders in de regio komen versterken? Bij de Media Verspreiders is het altijd prettig werken!

Bijverdienen in je vrije tijd?

Wil je de vrijheid om je eigen werk in te kunnen delen zoals jij dat wilt? Wanneer je folders gaat bezorgen in Amsterdam bepaal je zelf hoe je het aanpakt. Onze distributie brengt de folders direct naar jouw huis – je hoeft ze dus niet bij ons te komen ophalen. Hierdoor zit er altijd genoeg tijd tussen het moment dat je de folders krijgt en het moment dat je ze moet bezorgen. De Media Verspreiders vinden goede immers bezorging belangrijk, en dat kan alleen als wij je de best mogelijke ondersteuning bieden. Daarbij wordt jouw toewijding natuurlijk ook goed betaald.

Hoeveel je werkt is natuurlijk ook je eigen keuze. Loop je graag een aantal krantenwijken verdeeld over de regio Amsterdam, of ga je liever folders bezorgen in je eigen buurt? Wij stemmen het werk altijd goed met jou af!

Direct folders bezorgen bij de Media Verspreiders in de regio Amsterdam!

Heb je zin om serieus aan de slag te gaan, en ben je minimaal 13 jaar oud? In dat geval kun je meteen beginnen met folders bezorgen in Amsterdam. Wij geven je graag de verantwoordelijkheid over een leuke bezorgroute, en proberen daarbij altijd aan te sluiten op jouw voorkeur. Zowel jongeren als ouderen werken prettig bij de Media Verspreiders!

Ben je minderjarig, en lijkt het je leuk om te beginnen met het bezorgen van folders in Amsterdam? In dat geval maken we natuurlijk ook goede afspraken met je ouders.

Meer weten? Voor vragen over de routes of meer informatie over ons bedrijf kun je altijd contact opnemen met de Media Verspreiders. Wij leggen alles duidelijk uit, en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt beginnen.