Folders bezorgen?

Ben je op zoek naar een bijbaantje, of zoek je een leuke uitdaging naast je andere werk? De Media Verspreiders bieden leuke mogelijkheden om in je eigen tijd bij te verdienen zoals jij dat wilt. Wij hebben altijd behoefte aan enthousiaste medewerkers om folders te bezorgen in en rond Amsterdam, en bieden uitstekende ondersteuning en veel flexibiliteit.

Ons bedrijf heeft een groeiend bezorgnetwerk en is daarmee verantwoordelijk voor het bezorgen van folders in heel Amsterdam en omgeving. Jong of oud, ervaren of onervaren, je vindt bij ons altijd voldoende werk om uit te kiezen. Het enige wat je nodig hebt is goede motivatie en een enthousiaste werkhouding. Lijkt het je dus wel leuk om folders te bezorgen? Bij de Media Verspreiders ben je altijd welkom!

Op zoek naar een bijbaan met meer vrijheid?

De Media Verspreiders staan bekend om goede bezorging. Zonder goede bezorgers is dit onmogelijk. Daarom houden wij het bezorgen van de folders liefst zo makkelijk en leuk mogelijk. Bij ons hoef je de folders dan ook niet zelf op te halen – wij leveren ze namelijk thuis bij je af. Zo kost het je een stuk minder tijd en moeite om de folders te bezorgen.

Bovendien krijg je als bezorger van de Media Verspreiders veel vrijheid en een uitstekende beloning. Je kunt niet alleen kiezen hoeveel folders je per week wilt bezorgen, maar ook vaak in welke buurten je gaat werken. Daarbij wordt jouw inzet altijd goed beloond. Wil je dus flexibel en goed betaald werken in je eigen regio, precies zoals jij wilt? Bij de Media Verspreiders kan het!

Ga direct folders bezorgen voor de Media Verspreiders!

Studeer je, en wil je graag goed gebruik maken van je vrije tijd? Wil je graag bijverdienen, en is een actieve, verantwoordelijke bijbaan precies wat je zoekt? In dat geval kun je direct beginnen met folders bezorgen bij de Media Verspreiders. Leeftijd en achtergrond maken hierbij niet uit – zowel ouderen als jongeren zijn bij ons welkom. Folders bezorgen kan al wanneer je 13 jaar of ouder bent. Uiteraard maken wij bij minderjarigen goede afspraken met je ouders over het werk dat je bij ons gaat doen.

Direct aanmelden om folders te bezorgen? Neem dan contact op met de Media Verspreiders en laat ons weten waar je aan de slag wilt! Wij proberen altijd een route te vinden die het beste aansluit bij wat jij wilt.