Flyers laten verspreiden

Wilt u voorkomen dat uw flyers ondergesneeuwd raken tussen stapels ander reclamedrukwerk? Het vasthouden van de aandacht van uw lezers is het belangrijkste doel bij het verspreiden van flyers – hoe meer uw drukwerk om deze aandacht moet strijden, des te groter de kans dat u niet het gewenste resultaat bereikt.

De Media Verspreiders begrijpen dit. Wij verspreiden uw flyers op een unieke manier: in combinatie met vertrouwde lokale huis-aan-huisbladen en kranten. Uw flyer wordt daarbij niet ingepakt in een ontoegankelijk pakket. Deze werkwijze zorgt ervoor dat uw flyers tijdens het verspreiden niet opgaan in de massa. U krijgt alle aandacht van uw doelgroep, en uw boodschap krijgt daardoor de beste kans om gelezen te worden.

Meer succes bij het verspreiden van uw flyers?

Het verspreiden van flyers draait niet alleen om het moment dat het drukwerk bij uw lezers in de brievenbus valt – het succes van uw campagne is afhankelijk van de volledige route. Doen de bezorgers goed hun werk? Komen de flyers op tijd aan? Bent u bekend met het gebied dat u probeert te bereiken? Wilt u optimale resultaten behalen bij het verspreiden van uw flyers, dan zult u met veel verschillende zaken rekening moeten houden.

De Media Verspreiders heeft deze expertise in huis om al deze vragen voor u te beantwoorden. Wij letten bij het verspreiden uw flyers op ieder detail, van het uitrijden tot de uiteindelijke bezorging. Uw reclame wordt samen met goed gelezen kranten, maar zonder grote hoeveelheden ander drukwerk aangeboden. Hierdoor komt uw campagne altijd als beste uit de bus.

Laat uw flyers professioneel verspreiden!

Wilt u profiteren van meer dan 25 jaar ervaring met het verspreiden van flyers en ander reclamedrukwerk? De Media Verspreiders is de perfecte partner voor uw flyercampagne in Amsterdam en omgeving. Onze medewerkers zijn goed bekend met de regio en hebben ervaring met alle onderdelen van het vak. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om uw flyers succesvol binnen de regio Amsterdam  te verspreiden.

Heeft u vragen over de manier waarop wij werken, of wilt u direct een offerte aanvragen voor het verspreiden van uw flyers? Ons team staat altijd klaar om u te helpen. Neem direct contact op met de Media Verspreiders en regel vandaag nog een professionele bezorging van uw campagne!