Bezorger worden?

Bezorger wordenZin in een leuke, flexibele bijbaan in je eigen regio? Bezorger worden bij de Media Verspreiders is de ideale manier om bij te verdienen! Bij ons krijg je veel vrijheid en een uitstekende ondersteuning – de kranten en folders worden bij jou thuis afgeleverd. Hierdoor hoef je de voorbereiding nooit te haasten, en heb je hebt genoeg tijd om het drukwerk te bezorgen.

Bezorger worden bij de Media Verspreiders is bovendien zeer laagdrempelig. Ervaring is niet vereist en het werk is geschikt voor jong en oud, van 13 tot 83 jaar. Een enthousiaste, professionele houding is genoeg om direct aan de slag te gaan. Wil je dus bezorger worden in Amsterdam en omgeving?

Klik dan hier of neem contact op met de Media Verspreiders Amsterdam middels tel. 088 – 444 7777. De Media Verspreiders zijn altijd op zoek naar enthousiaste bezorgers om ons netwerk te versterken.

Bijverdienen in een prettige sfeer?

De Media Verspreiders hechten veel waarde aan een goede werksfeer. Bijverdienen is natuurlijk niet de enige reden om bezorger te worden – het werk moet vooral leuk zijn. Wij begrijpen dit als geen ander, en geven je daarom veel keuze en vrijheid als je bij ons bezorger wilt worden. Zo kun je bij de Media Verspreiders vaak zelf kiezen in welke buurt je folders of kranten zou willen lopen, en kun je aangeven hoeveel werk je zou willen doen. Loop je liever één krantenwijk, of wil je in meerdere buurten bezorger worden? Bij de Media Verspreiders heb je het zelf in de hand!

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk, en goede bezorgers zijn daarvoor onmisbaar. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op alle hulp die je nodig hebt. Jouw inzet en toewijding worden daarbij goed beloond.

Word bezorger bij de Media Verspreiders Amsterdam!

Op zoek naar prettig, afwisselend werk in en rond Amsterdam? Een leuke bijbaan is dichterbij dan je denkt! Bezorger worden is de beste manier om bij te verdienen zoals jij dat wilt. De Media Verspreiders geven je de mogelijkheid om te werken in een flexibele, groeiende organisatie met een belangrijke maatschappelijke functie. Je ziet als bezorger direct het resultaat van het werk dat je doet, en bereikt daarbij veel mensen. Zowel ouderen als jongere bezorgers zijn bij ons van harte welkom. Voor minderjarige medewerkers maken wij daarbij altijd goede afspraken met de ouders.

Ben je minimaal 13 jaar, goed gemotiveerd, en heb je zin om bezorger te worden bij de Media Verspreiders? Neem dan direct contact op!