Bezorger worden in de regio Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke manier om wat bij te verdienen in je vrije tijd? Ben je scholier of student, en heb je wel interesse in een flexibele bijbaan? Word dan bezorger voor de Media Verspreiders in Amsterdam, of elders in de regio! Wij zijn als groeiend bedrijf verantwoordelijk voor de verspreiding van kranten, folders en ander drukwerk in Amsterdam en omstreken, en zijn op zoek naar enthousiaste bezorgers van alle leeftijden die ons team willen komen versterken. Bij de Media Verspreiders krijg je goede ondersteuning en begeleiding, en bepaal je zelf hoeveel je wilt werken.

Heb je dus zin om als bezorger aan de slag te gaan in Amsterdam of de omliggende regio? Meld je dan nu aan bij de Media Verspreiders, en begin direct!

Makkelijk bijverdienen in je eigen regio?

Bijverdienen op je eigen tempo? Als je bezorger wordt in de regio Amsterdam heb je veel vrijheid. De Media Verspreiders vinden het belangrijk dat een bezorger betrokken is bij het werk dat hij of zij voor ons in of rond Amsterdam doet. Daarom kun je bij ons vaak zelf kiezen welke route je het liefste wilt lopen, en geef je zelf aan hoeveel werk je prettig vindt.

Naast een flexibele werksituatie garanderen wij ook een goede ondersteuning en een uitstekende beloning voor jouw bijdrage. Kranten, folders en ander drukwerk worden bij iedere bezorger in de regio Amsterdam thuis afgeleverd. Dit maakt het bezorgen een stuk makkelijker, aangezien je niet de deur uit hoeft om de kranten op te halen. Bovendien ben je daardoor uiteindelijk ook een stuk sneller klaar!

Word bezorger in de regio Amsterdam!

Op zoek naar een bijbaan die niet veel tijd kost, maar wel veel oplevert? Iedereen kan bezorger worden bij de Media Verspreiders in Amsterdam en omstreken – zowel oud als jong zijn van harte welkom. Het enige wat je nodig hebt is een professionele insteek en goed gevoel voor verantwoordelijkheid. Daarnaast moet je ook minimaal 13 jaar zijn om in de bezorging te mogen werken.

Lijkt een baan als bezorger in de regio Amsterdam jou wel een leuke uitdaging? In dat geval ben je bij de Media Verspreiders aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar bezorgers om ons netwerk te versterken, en spreken graag de mogelijkheden verder met je af. Je kunt jezelf via de website direct aanmelden als bezorger in de regio Amsterdam, maar natuurlijk ook direct telefonisch contact opnemen met ons team.