Kranten bezorgen?

Lijkt het je leuk om bij te verdienen met flexibel werk in je eigen regio? Ga dan kranten bezorgen voor de Media Verspreiders! Wij zijn altijd op zoek naar goed gemotiveerde bezorgers en kunnen je leuk werk met veel vrijheid bieden. Je krijgt daarbij zelf de verantwoordelijkheid over de manier waarop je aan de slag gaat, en ziet tijdens het bezorgen van de kranten direct het resultaat van je werk. Jouw inzet wordt goed beloond en je kunt zoveel verdienen als je zou willen.

Heb je dus zin om kranten te bezorgen in Amsterdam en omgeving? Bij de Media Verspreiders heb je alleen een goede werkhouding nodig. Wij werken met bezorgers van alle leeftijden en achtergronden en hebben je graag in ons team!

Flexibel bijverdienen in je eigen regio?

De Media Verspreiders maken kranten bezorgen leuker en makkelijker. Dankzij ons unieke bezorgsysteem worden de kranten ruim van tevoren bij onze bezorgers thuis afgeleverd. Hierdoor heb je alle tijd om het bezorgen van de kranten voor te bereiden, en hoef je nooit te haasten. Maar goede ondersteuning is niet het enige dat wij te bieden hebben – bij de Media Verspreiders kun je vaak ook kiezen in welk gebied je het liefste kranten wilt bezorgen.

Deze vrijheid maakt het werk niet alleen een stuk praktischer, maar ook een stuk leuker. Bovendien bepaal je zelf hoeveel kranten je zou willen bezorgen. Loop je liever één bezorgronde per week, of combineer je graag meerdere routes? Bij de Media Verspreiders heb je veel vrijheid om zelf je werk in te vullen!

Ga kranten bezorgen voor de Media Verspreiders!

Ben je 13 jaar of ouder en heb je interesse in een baan met veel vrijheid, een goede werksfeer en uitstekende ondersteuning? Kranten bezorgen voor de Media Verspreiders is de leukste manier om bij te verdienen. Ouderen en jongeren kunnen bij ons in de regio Amsterdam kranten bezorgen, en vormen hiermee het belangrijkste onderdeel van onze organisatie.

Meteen beginnen met kranten bezorgen? Neem contact op met ons team en geef aan waar en wanneer je kranten wilt bezorgen, en wij regelen direct de rest. Ben je minderjarig, dan maken we daarnaast ook altijd goede afspraken met je ouders.