Folderverspreiding bij de Drukwerkverspreiders

Heeft u een foldercampagne gepland om uw dienst of product te promoten en zoekt u naar een betrouwbare partner die voor u de folderverspreiding kan uitvoeren? In dat geval kan de Drukwerkverspreiders u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben ruime ervaring met gerichte folderverspreiding en bezorgen iedere week meer dan 700.000 huis-aan-huis kranten in de regio’s Utrecht en Flevoland die we kunnen combineren met uw reclame drukwerken.

Niet alleen de grootte van ons dekkingsgebied is uniek – ook onze werkwijze is onderscheidend. Al onze medewerkers zijn allrounders en hebben hierdoor ervaring met alle facetten van folderverspreiding. Dit stelt hen in staat op alle niveaus onderling samen te werken, waardoor uw campagne bij ons beter ondersteund wordt dan bij andere aanbieders van folderverspreiding.

Gerichte folderverspreiding – duidelijk het beste resultaat

Het succes van een gerichte marketingcampagne is altijd groter dan dat van algemene marketing. De Drukwerkverspreiders maakt bij onze unieke vorm van folderverspreiding gebruik van dit gegeven. Want het dekkingsgebied van onze folderverspreiding is niet alleen groot, maar ook zeer goed gesegmenteerd. Afhankelijk van uw doelgroep kunt u bij ons verschillende specifieke postcodes/stadsdelen aanwijzen waarbinnen de folderverspreiding plaatsvinden. Dit levert een duidelijker en beter resultaat op dan u met een advertentie in de krant zou kunnen behalen.
Een ander voordeel is dat uw folders bij de Drukwerkverspreiders naast een bekend huis-aan-huisblad worden verspreid. Normaliter wordt bij folderverspreiding gewerkt met losse folderpakketten en is uw drukwerk uitsluitend met andere reclamedrukwerk gebundeld. Wij doen dit niet, waardoor onze folderverspreiding beter aansluit bij de interesses van de consument. Uw folder wordt gekoppeld aan een bekende lokale publicatie en verdwijnt niet op de grote hoop. Hierdoor wordt uw folder vaker gelezen en kunt u uw doelgroep beter bereiken.

Meer informatie over folderverspreiding door de Drukwerkverspreiders

Werken met de Drukwerkverspreiders is eenvoudig en betrouwbaar. Voor aanvang van uw campagne stemt u het gewenste dekkingsgebied met ons af en wij voeren de folderverspreiding vervolgens uit in de door u aangegeven periode. Doordat uw folders hierbij samen met een bekend lokaal huis-aan-huisblad worden verspreid is de kans op conversie groter en dankzij onze gerichte aanpak zijn de resultaten van folderverspreiding bij de Drukwerkverspreiders beter meetbaar. Bovendien maken wij bij folderverspreiding gebruik van ons eigen distributienetwerk. Hierdoor weet u bij de Drukwerkverspreiders zeker dat u niet van anderen afhankelijk bent en dat de campagne volledig uitgevoerd zal worden door specialisten in folderverspreiding. Heeft u vragen over de mogelijkheden van folderverspreiding of wilt u een offerte aanvragen voor het verspreiden van uw drukwerk? Neem dan contact op met de Drukwerkverspreiders.